Đề 12 thi chất lượng Giữa kì 1Đề 13 thi chất lượng Giữa kì 1Đề 14 thi quality Giữa kì 1Đề 15 thi unique Giữa kì 1Đề 16 thi quality Giữa kì 1Đề 26 thi unique Giữa kì 1

Đề 1 thi tiếng Anh lớp 5 giữa học kì 1

Choose the best answer

1. Lam và Hung …….. Pupils.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra tiếng anh lớp 5 giữa kì 1

A. Am

B. Is

C. Are

D. Do

2. …….. She read a book ? – Yes, she can.

A. Could

B. Can

C. What

D. How

3. This is my brother . ………name is Phong.

A. He

B. She

C. His

D. Her

4. How …….sugar are there ?

A. Much

B. Color

C. Many

D. Lion

5. There ….. Four chairs .

A. Are

B. Is

C. Has

D. Have

Odd one out

1. A. Bigb. Smallc. Modernd. School
2. A. Plantb. Seec. Vegetabled. Flower
3. A. Townb. Villac. Flatd. House
4. A. Swimb. Bicyclec. Planed. Car
5. A. Getb. Leavec. Schoold. Start

Read the passage and answer the question.

Her name is Lan. She lives in a house in the city. Near her house, there is a supermarket, a bank, a post office và a clinic. She is a student. She studies at Le Quy Don School. Her house is far from her school so she often goes to lớn school by bike. She goes lớn school in the afternoon. There is a park in front of the school. There are a lot of trees & flowers in the park. Behind the school, there is a river.

1. Where is her house?

2. Is there any school near her house?

3. How does she go khổng lồ school?

4. Does she go to lớn school in the afternoon?

5. What is behind her school?

ĐÁP ÁN

Choose the best answer

1 – C; 2 – B; 3 – C; 4 – A; 5 – A;

Odd one out

1 – d; 2 – b; 3 – a; 4 – a; 5 – c;

Read the passage and answer the question.

1 – Her house is in the city.

2 – No, there isn’t.

3 – She goes lớn school by bike.

4 – Yes, she does.

5 – There is a river behind her school.

✅ GIA SƯ TIẾNG ANH ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Đề 2 thi giữa kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 5

Odd one out

1. Orangebookbrownred
2. Sunnysnowycloudyfunny
3. Fathermotherfriendbrother
4. CanJulyMayDecember
5. Drawswimdrivetaxi

Choose the correct answer.

6. Oh! I want chicken……. Pasta.

A. But

B. With

C. And

D. So

7 ………..your favorite subject ?

A. What’s

B. When’s

C. How’s

D. Can’s

8. How……. You today?

A. Am

B. Is

C. Are

D. Isn’t

9. …….. You lượt thích Maths?

A. Do

B. Does

C. Did

D. Are

10. Where …..my bag ?

A. Am

B. Is

C. Am not

D. Are

Give the correct form of the verbs in brackets

1. Hoa…………………………..a new student in this school. (be)

2. Last summer holiday, we ………………………. Khổng lồ Phu Quoc. (go)

3. Nga, Lan & Mai ……………………lunch together at the school now. (have)

4. Dung …………………….. Noodles. (like)

5. Before I moved here, I ……………………….in the country with my aunt. (live)

ĐÁP ÁN

Odd one out

1 – book; 2 – funny; 3 – friend; 4 – can; 5 – taxi;

Choose the correct answer.

6 – C; 7 – A; 8 – C; 9 – A; 10 – B;

Give the correct size of the verbs in brackets

1. Hoa…………is………a new student in this school. (be)

2. Last summer holiday, we ……….went…… lớn Phu Quoc. (go)

3. Nga, Lan & Mai ……are having…..lunch together at the school now. (have)

4. Dung ………..likes……. Noodles. (like)

5. Before I moved here, I ……lived…..in the country with my aunt. (live)

Đề 3 thi thân học kì 1 môn giờ Anh lớp 5

I. Choose the odd one out.

1. A. Magazineb. Story bookc. Newspaperd. TV
2. A. Flower festivalb. Singing contestc. Joind. Music concert
3. A. Oftenb. Sometimesc. Usuallyd. On time
4. A. Twiceb. Thirdc. Fourthd. First
5. A. How oftenb. How oldc. Hid. Where

II. Choose the correct answer.

1. ________ meet at 6.00 p m.

a. Let’s

b. Let’s go

c. Let

2. Lien ________ 9 on his next birthday.

a. Will be

b. Will is

c. Is

3. I live ________ my sisters in an apartment.

a. On

b. With

c. To

4. Quynh lives ________ 56 Duy tan Street.

a. At

b. On

c. In

5. Will you be miễn phí next Saturday? – ________

a. Yes, I will

b. Yes, I do

c. Yes, I am

6. Where will we meet? – ________ the cinema.

a. Lớn the left

b. Next to

c. In front

7. I think she ________ the tiệc ngọt tomorrow.

a. Join

b. Will join

c. Joins

8. I will see you ________ the weekend.

a. At

b. Ø

c. In

9. _______do you go lớn the amusement center? – Once a week.

a. How usually

b. How often

c. How many

10. _______ were you born? – In Hanoi.

a. When

b. Where

c. What

III. Choose the best word lớn complete the blank.

invite; bookstore; played; gave; took;

1. She _______________ lots of photos at the food festival yesterday.

2. Did Nga ____________ you khổng lồ her birthday party?

3. My father bought some books at the _____________.

4. My friends __________ me some presents on my birthday.

5. Last Sunday, we __________ hide-and-seek at the park.

IV. Put the words in the right order lớn make meaningful sentences.

1. The/ school/ Jennie/ morning/ seven/ to/ o’clock/ goes/ at / in.

__________________________________________

2. Where/ Hung/ does/ live?

__________________________________________

3. Part/ in/ contest/ did/ the/ singing / you/ take/?

__________________________________________

4. Hoa/ birthday/ to/ her/ invites/ Minh/ party/

__________________________________________

5. Party/ She/ the/ with/ went/ her/ to/ friends.

_________________________________________

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out.

1 – d; 2 – c; 3 – d; 4 – a; 5 – c;

II. Choose the correct answer.

1 – a; 2 – a; 3 – b; 4 – a; 5 – a;

6 – b; 7 – b; 8 – a; 9 – b; 10 – b;

III. Choose the best word khổng lồ complete the blank.

1 – took; 2 – invite; 3 – book store; 4 – gave; 5 – played;

IV. Put the words in the right order lớn make meaningful sentences.

1 – Jennie goes to lớn school at seven o’clock in the morning.

2 – Where does Hung live?

3 – Did you take part in singing contest?

4 – Hoa invites Minh to her birthday party.

5 – She went khổng lồ the tiệc nhỏ with her friends.

Đề 4 thi giờ Anh giữa học kì 1 lớp 5

I. Circle the odd one out.

1. A. CoachB. ShipC. TrainD. Beach
2. A. HaveB. SurfingC. WatchD. Play
3. A. PlayedB. WentC. WasD. Had
4. A. CaveB. IslandC. ApartmentD. Mountain
5. A. FruitB. PlayC. CandleD. Birthday cake

II. Complete the sentence with suitable word.

with; went; does; songs; how;

1. Nam giới often………morning exercise.

2. After school, he does his homework ………his classmates.

3. ………….did you get there? – by coach

4. I ………..to the theatre last night with my parents.

5. They thanh lịch English………… beautifully.

III. Read the passage and answer the question.

His name is Phong. He lives in a house in the city. Near his house, there is a supermarket, a bank, a post office và a clinic. He is a student. He studies at Le Duan primary school. His house is near his school so he often goes to school on foot. He goes lớn school in the morning. In the afternoon, he often does his homework & helps his mom with some little things.

1. What is his name?

2. What does he do?

3. Does he live in the countryside?

4. Where is his school?

5. When does he go to school?

IV. Reorder the words.

1. Play/ gym/ Linda/ I/ volleyball/ the/ and/ in/

………………………………………………………………

2. Afternoon/ I/ homework/ the/ often/ my/ in/ do/

………………………………………………………………

3. Address/ is/ What/ his/ ?/

………………………………………………………………

4. Go/ do/ How/ school/ you/ to/ ?

………………………………………………………………

5. Twice/ TV/ Tom/ week/ watches/ a/

………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Circle the odd one out.

1 – D; 2 – B; 3 – A; 4 – C; 5 – B;

II. Complete the sentence with suitable word.

1 – does; 2 – with; 3 – How; 4 – went; 5 – songs;

III. Read the passage & answer the question.

1 – His name is Phong.

2 – He is a student.

3 – No, he doesn’t.

4 – It is near his house.

5 – He goes to lớn school in the morning.

IV. Reorder the words.

1 – I & Linda play volleyball in the gym.

2 – I often bởi vì my homework in the afternoon.

3 – What is his address?

4 – How bởi vì you go lớn school?

5 – Tom watches TV twice a week.

Đề 5 thi tiếng Anh lớp 5 thân học kì 1

I. Odd one out

1. A. Mathsb. Englishc. P.Ed. Gym
2. A. Singing contestb. Book fairc. Funfaird. School
3. A. Alwaysb. How oftenc. Usuallyd. Often
4. A. Onceb. Twicec. Nined. Ninth
5. A. Whereb. Howc. Whomd. Hello

II. Reorder the words.

1. Live / in / thành phố / the / I/ my/ with/ parents/ .

………………………………………………………………

2. Hometown / small / village / My / a / is/

……………………………………………………………

3. You / What / vị / afternoon / bởi / in / the / ?

……………………………………………………………

4. Go / did / on / she / Where / holiday / ?

…………………………………………………………

5. Party / What / you / did / do / birthday/ at / the / ?

……………………………………………………………

Read the passage & complete the sentence.

Lucy lives with her family in the centre of Ha Noi. She gets up at 5.30 in the morning. She often goes jogging with her father. After breakfast, she takes a bus lớn school. After school, she plays basketball with her friends three times a week. In the evening, she does her homework. Then she watches TV or reads books. She always goes khổng lồ bed early.

1. Lucy lives with ________ in the centre of Ha Noi.

2. She ________ at 5.30 in the morning.

3. She often _______ with her father.

4. She goes lớn school _______.

5. She ______ early.

ĐÁP ÁN

I. Odd one out

1 – d; 2 – d; 3 – b; 4 – c; 5 – d;

II. Reorder the words.

1. Live / in / đô thị / the / I/ my/ with/ parents/ .

…………I live in the đô thị with my parents.………

2. Hometown / small / village / My / a / is/

……My hometown is a small village……………

3. You / What / vị / afternoon / bởi / in / the / ?

………What do you do in the afternoon?…………

4. Go / did / on / she / Where / holiday / ?

………Where did she go on holiday?………………

5. Tiệc nhỏ / What / you / did / bởi vì / birthday/ at / the / ?

………What did you vày at the birthday party?………

Read the passage và complete the sentence.

1. Lucy lives with ____her family____ in the centre of Ha Noi.

2. She __gets up__ at 5.30 in the morning.

3. She often ____goes jogging___ with her father.

4. She goes to lớn school __by bus_____.

5. She ____goes to lớn bed__ early.

Đề 6 đánh giá tiếng Anh lớp 5 giữa kì 1

I. Chọn từ khác loại.

1. A. FineB. LargeC. NotD. Early
2. A. GrassB. VegetableC. TreeD. School
3. A. CapitalB. CityC. CountrysideD. Apartment
4. A. ByB. AtC. TaxiD. From
5. A. WentB. LeaveC. FinishD. Start

II. Khoanh tròn từ bỏ đúng xong xuôi câu.

1. ……… did Lan go on holiday? – Nha Trang.

A. What

B. Where

C. Which

2. He went to domain authority Nang – the ……… city

A. Coastal

B. Beach

C. Town

3. Where ……… he last summer, Linda? – In his grandparents’s.

A. Are

B. Was

C. Were

4. _______ did you vì chưng when you were in da Nang?

A. What

B. When

C. Where

5. Did you_______ any photos here?

A. Took

B. Take

C. Takes

6. What did phái nam eat yesterday? He _______ fish, rice & soup.

A. Eat

B. Eats

C. Ate

7. My birthday is ………. Monday, December 21st.

A. At

B. On

C. In

8. ………. You have a thử nghiệm today?

A. Will

B. Do

C. Are

9. Will you be không tính phí next Sunday? – ………..

A. No, I won’t

B. No, I don’t

C. No. I amn’t.

10. We will meet our old friends _____ Sunday.

A. Last

B. Next

C. Now

III. Give the correct khung of the verbs in brackets

1. I ________________ a student in Le Quy Don primary school. (be)

2. Last weekend, we ______________ khổng lồ Nha Trang. (go)

3. Nga, Lien & Minh ____________ lunch together at the school. (now have)

4. Dung ____________ noodles for breakfast yesterday. (have)

5. I _____________ in Hanoi city, I lives in bầu Binh province. (not live)

IV. Read the passage and write True or False.

Her name is Lan. She lives in an apartment in the city. Near her house, there is a supermarket, a book store, a post office và a pharmacy store. She is a student. She studies at Cau Giay primary school. Her house is far from her school so she often goes to school by bike. She goes khổng lồ school in the morning. There is a park in front of the school. There are a lot of trees và flowers in the park. Behind the school, there is a low mountain.

1. Lan lives in the country.

2. She is a pupil.

3. Her house is near her school.

4. She goes lớn school in the afternoon.

5. There is a mountain behind her school.

ĐÁP ÁN

I. Chọn từ không giống loại.

1 – C; 2 – D; 3 – D; 4 – C; 5 – A;

II. Khoanh tròn trường đoản cú đúng xong xuôi câu.

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

6 – C; 7 – B; 8 – B; 9 – A; 10 – B;

III. Give the correct size of the verbs in brackets

1 – am; 2 – went; 3 – are now having; 4 – had; 5 – don’t live;

IV. Read the passage và write True or False.

1 – False; 2 – True; 3 – False; 4 – False; 5 – True;

Đề 7 thi giữa kì 1 tiếng Anh lớp 5

I. Choose the odd one out.

1. A. Magazineb. Story bookc. Newspaperd. TV
2. A. Flower festivalb. Singing contestc. Joind. Music concert
3. A. Oftenb. Sometimesc. Usuallyd. On time
4. A. Twiceb. Thirdc. Fourthd. First
5. A. How oftenb. How oldc. Hid. Where

II. Choose the correct answer.

1. ________ meet at 6.00 p m.

a. Let’s

b. Let’s go

c. Let

2. Lien ________ 9 on his next birthday.

a. Will be

b. Will is

c. Is

3. I live ________ my sisters in an apartment.

a. On

b. With

c. To

4. Quynh lives ________ 56 Duy rã Street.

a. At

b. On

c. In

5. Will you be không tính phí next Saturday? – ________

a. Yes, I will

b. Yes, I do

c. Yes, I am

6. Where will we meet? – ________ the cinema.

a. Khổng lồ the left

b. Next to

c. In front

7. I think she ________ the tiệc ngọt tomorrow.

a. Join

b. Will join

c. Joins

8. I will see you ________ the weekend.

a. At

b. Ø

c. In

9. _______do you go khổng lồ the amusement center? – Once a week.

a. How usually

b. How often

c. How many

10. _______ were you born? – In Hanoi.

a. When

b. Where

c. What

III. Choose the best word lớn complete the blank.

invite; bookstore; played; gave; took;

1. She _______________ lots of photos at the food festival yesterday.

2. Did Nga ____________ you lớn her birthday party?

3. My father bought some books at the _____________.

4. My friends __________ me some presents on my birthday.

5. Last Sunday, we __________ hide-and-seek at the park.

IV. Put the words in the right order to make meaningful sentences.

1. The/ school/ Jennie/ morning/ seven/ to/ o’clock/ goes/ at / in.

__________________________________________

2. Where/ Hung/ does/ live?

__________________________________________

3. Part/ in/ contest/ did/ the/ singing / you/ take/?

__________________________________________

4. Hoa/ birthday/ to/ her/ invites/ Minh/ party/

__________________________________________

5. Party/ She/ the/ with/ went/ her/ to/ friends.

_________________________________________

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out.

1 – d; 2 – c; 3 – d; 4 – a; 5 – c;

II. Choose the correct answer.

1 – a; 2 – a; 3 – b; 4 – a; 5 – a;

6 – b; 7 – b; 8 – a; 9 – b; 10 – b;

III. Choose the best word to lớn complete the blank.

1 – took; 2 – invite; 3 – book store; 4 – gave; 5 – played;

IV. Put the words in the right order khổng lồ make meaningful sentences.

1 – Jennie goes lớn school at seven o’clock in the morning.

2 – Where does Hung live?

3 – Did you take part in singing contest?

4 – Hoa invites Minh to lớn her birthday party.

5 – She went lớn the các buổi party with her friends.

Đề 8 thi giữa học kì 1 lớp 5 môn Anh

I/ Underline and correct the mistakes.

1. Does you take part in the drawing contest?

2. How does he go to lớn the school? – On bike.

3. Linda will eating seafood on the beach.

4. Lan buy a new pencil yesterday.

5. We went to Sapa next holiday.

II. Put the words in order.

1. Enjoy/ Did/ last/ party/ Lan/ Monday ?/ the/

2. Grandparents/ lives/ Quan/ his/ with/ ./

3. Will/ holiday/ beach/ summer/ go/ They/ Sam Son/ to/ next/ ./

4. Often/ does/ How/ Lisa/ theatre/ go/ to/ the/ ?/

5. Do/ What/ do/ you/ the/ in/ morning/ ?/

III. Read and match.

1. What’s your school like?A. I vì my homework.
2. When will you go to lớn the beach?B. It is big & beautiful.
3. Did Lien go the zoo yesterday?C. By bus.
4. What bởi vì you bởi in the afternoon?D. Next Sunday.
5. How bởi vì you go to the school?E. Yes, she did.

IV. Read và choose the correct answer.

1. Did you go the gym yesterday? (Yes/ No), I did.

2. What (will/ do) you do next Saturday? I will visit my grandparent with my mom.

3. What (do/ did) he do yesterday? He went khổng lồ zoo.

4. (How/ Where) does he go to lớn school? – On foot.

5. (What/ Where) are you doing now? I am listening to music.

ĐÁP ÁN

I/ Underline và correct the mistakes.

1 – Does thành Do;

2 – On thành By;

3 – eating thành eat;

4 – buy thành bought;

5 – went thành will go;

II. Put the words in order.

1 – Did Lan enjoy the các buổi tiệc nhỏ last Monday?

2 – quan lives with his grand parents.

3 – They will go khổng lồ Sam Son beach next summer holiday.

4 – How often does Lisa go to lớn the theatre?

5 – What bởi you do in the morning?

III. Read & match.

1 – B; 2 – D; 3 – E; 4 – A; 5 – C;

IV. Read and choose the correct answer.

1 – Yes; 2 – will; 3 – did; 4 – How; 5 – What;

Đề 9 thi thân học kì 1 lớp 5 môn giờ đồng hồ Anh

Complete the sentence with the correct word.

far; crowded; village; island; come; modern; flat; floor;

1. Our thành phố is very big and__________.

2. The__________is beautiful and quiet.

3. Bởi vì you like living in an__________?

4. How__________is it from here to your countryside?

5. My house is on the tenth__________of dẻo Lien Tower.

6. The city is so__________and polluted.

7. How often vì you__________back khổng lồ your hometown?

8. Linda lives in__________19, on the eighth floor of đá quí Tower.

Reorder the word lớn make correct sentence.

1. Do/ does/ the/ in/ she/ morning?/ What

……………………………………………………………………………………

2. Does/ do/ he/ What/ morning?/ in/ the

……………………………………………………………………………………

3. I/ in/ usually/ the/ play/ afternoon./ volleyball

……………………………………………………………………………………

4. Always/ morning/ do/ I/ exercise/ the/ in/ morning.

……………………………………………………………………………………

5. Her/ dinner/ mother/ always/ at night./ cooks/ Jennie

……………………………………………………………………………………

Circle the correct answer.

1. Last night I go/ went to Hoa’s birthday party.

2. We played many games and did/ worked some sports, too.

3. Hoa invited all of her classmates to/ for her birthday party.

4. We played/ sang “Happy birthday” & danced, too.

5. We had lots of funny/ fun at the tiệc nhỏ last night.

Read và do the task followed.

My name is David. I live in Berlin, Germany. Last week, my family and I spent the summer holiday on my grandparents’ farm in the countryside. It was so far from Berlin. First, we took a taxi to the airport. Then we went by plane. Everything on the farm was great. The weather was good. It was cool và sunny. We went to the farm & watered the plants. I helped my grandmother to lớn get milk from cows, too. I found this job interesting. I did it every day until the end of the holiday. My parents liked walking on the farm & feeding sheep. We went back home yesterday.

Read & decide if each statement is true or false.

1. David is from America. ………………….

2. He spent his summer holiday on his parents’ farm. ………………….

3. He went khổng lồ the farm with his friends. ………………….

4. They took a taxi to the airport. ………………….

5. The weather was cool and sunny when they were

ĐÁP ÁN

Complete the sentence with the correct word.

1 – modern; 2 – village; 3 – island; 4 – far;

5 – floor; 6 – crowded; 7 – come; 8 – flat;

Reorder the word lớn make correct sentence.

1 – What does she vị in the morning?

2 – What does he vì chưng in the morning?

3 – I usually play the volleyball in the afternoon.

4 – I always bởi vì morning exercise in the morning.

5 – Jennie always cooks her dinner at night.

Circle the correct answer.

1 – went; 2 – did; 3 – to; 4 – sang; 5 – fun;

Read and do the task followed.

1 – False; 2 – False; 3 – False; 4 – True; 5 – True;

Đề 10 kiểm tra tiếng Anh lớp 5 thân kì 1

I. Listening:

Task 1: Listen & match

*

Task 2: Listen và tick

*

Where will he go this weekend?

*

II. Reading and writing

Task 1: Match the sentences

1. What’s your address? a. I always vị morning exercise.

2. What’s the village like? b. Twice a week.

3. What do you bởi in the morning? c. It’s small và quiet.

4. How often vì chưng you have English? d. It’s 81 Tran Hung Dao Street.

Task 2: Put the words in order.

1. Will/ the countryside/ I/ in/ be.

………………………………………………………..

2. Went to/ Phu Quoc/ island/ I.

………………………………………………………..

3. Do/ tomorrow/ what/ will/ you?

………………………………………………………..

4. Did/ on/ go/ where/ holiday/ you?

………………………………………………………..

Task 3: Read & complete.

Had Sunday did do

Mai: When was Linda’s birthday party?

Phong: It was last..(1)…………………..

Mai: Did you go to the party?

Phong: yes, I ..(2)…………………….

Mai: What did you ..(3)…………..at the party?

Phong: First, we gave her presents. Then we played a lot of games. In the end, we ..(4)…………… nice food and drink.

Task 4: Choose the correct answer.

1. Where will you be this weekend? – I …………on the beach.

a. Am

b. Was

c. Will be

d. Stay

2. What did you vì last night? – I ………….my homework.

a. Did

b. Do

c. Does

d. Will do

3. Last year, I went home …………..taxi.

a. By

b. In

c. At

d. On

4. ………..will you vì chưng at Ha Long Bay? – I will take a boat trip around the islands.

a. Where

b. How

c. How often

d. What

ĐÁP ÁN

I. Listening:

Task 1: Listen and match

1 – a; 2 – c; 3 – b; 4 – d

Task 2: Listen & tick

1 – B; 2 – A; 3 – B; 4 –

II. Reading and writing

Task 1: Match the sentences

1 – d; 2 – c; 3 – a; 4 – b

Task 2: Put the words in order.

1. I will be in the countryside.

2. I went lớn Phu Quoc island.

3. What will you bởi vì tomorrow?

4. Where did you go on holiday?

Task 3: Read and complete.

1. Sunday; 2. Did; 3. Do; 4. Had

Task 4: Choose the correct answer.

1. C; 2. A; 3. B; 4. D

Đề 11 kiểm tra tiếng Anh lớp 5 thân kì 1

Read & choose the correct answer.

1. Did you join the sports festival? (Yes/ No), I did.

2. What (will/ do) you do next Sunday? I will visit my grandma.

3. What (do/ did) she vị yesterday? She went lớn Quy Nhon beach.

4. (How/ Where) does he go to lớn school? – By bus.

5. (What/ Where) are you doing now? I am listening to music.

Read & answer the question.

Hi, my name is Kien. I will have a week for my Tet holiday. I will go khổng lồ the Ho bỏ ra Minh thành phố with my parents. I will go there by plane. In Ho bỏ ra Minh, I will go shopping with my parents. & I will many gifts for my grandparents and my friends. I will eat a lot of good foods in many different famous restaurant. I think my holiday will be great.

1. Where will Kien go for holiday?

2. How will he go there?

3. Who will he go with?

4. Will he buy gifts for his friends?

5. What does he think about his holiday?

Put the words in order.

1. Enjoy/ Did/ yesterday/ party/ you/ ?/

2. Sisters/ lives/ Lan/ her/ with/ ./

3. Will/ holiday/ beach/ summer/ go/ We/ the/ to/ in/ next/ the/ ./

4. Often/ do/ How/ you/ cinema/ go/ to/ the/ ?/

5. Do/ What/ did/ you/ Monday/ on/ morning/ ?/

ĐÁP ÁN

Read and choose the correct answer.

1 – Yes; 2 – will; 3 – did; 4 – How; 5 – What;

Read and answer the question.

1 – He will go to the Ho đưa ra Minh city

2 – (He will go there) By plane.

3 – (He will go with) His parents.

4- Yes, he will.

5 – He thinks it will be great.

Put the words in order.

1 – Did you enjoy the party?

2 – Lan lives with her sisters.

3 – We will go the beach in the next summer holiday.

4 – How often do you go khổng lồ the cinema?

5 – What did you bởi on Monday morning?

Phòng giáo dục đào tạo và Đào sinh sản …..

Đề 12 thi unique Giữa kì 1

Năm học tập …

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: 45 phút

I. Read and complete

likedoTVplayusually

Hi. My name is Nam. Every morning, I get up early. I (1) ____________ morning exercise, have breakfast và then go to school. After school, I (2) ____________ do homework with my classmates. Then I often go to the thể thao centre & (3) ____________ football. In the evening, I sometimes watch (4) ____________. I (5)____________ watching films after dinner.

II. Read và answer

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots và a teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice cream. We drank fruit juice. We quý phái English và Vietnamese songs. We danced, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The các buổi tiệc nhỏ ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

*

1.When was Nam’s birthday party?

____________________________________

2.Who went khổng lồ Nam’s birthday party?

____________________________________

3.What did Phong vày at the party?

____________________________________

4.What did Linda vì chưng at the Party?

____________________________________

III. Read và tick (√) True or False. There is one example.

Lucy lives with her family in the centre of Ha Noi. She gets up at 5.30 in the morning. She often goes jogging with her father. After breakfast, she takes a bus khổng lồ school. After school, she plays basketball with her friends three times a week. In the evening, she does her homework. Then she watches TV or reads books. She always goes to lớn bed early.

0.Lucy lives with her family in the countryside.

1.She always gets up early.

2.She rides a xe đạp to school.

3.She plays basketball three times a week.

4.She often watches TV or reads book before doing her homework

*

IV. Look at the picture. Read and write one word for each gap.

1.His address is 10 Nguyen Du…………………

*

2.My friends goes khổng lồ the library…………………a week.

*

3.Last year, we visited………………….

*

4.We sang and happily.

*

V. Put the words in order lớn make sentences.

1.Go/ will/ where/ weekend/ this/ you/

___________________________________?

2.water/ in/ the garden/ I/ will/ the/ flowers

___________________________________.

3.what/ did/ teachers’ day/ do/ you/ on

___________________________________?

4.Is/ busy/ street/ the

___________________________________.

Xem thêm: Bí Mật Về Phineas And Ferb, Những Sự Thật Về Bộ Phim Phineas And Ferb

5.What/ hometown/ like/ is/ your

___________________________________?

Đáp án & Thang điểm

I.

1. Do2. Usually3. Play4. TV5. Like

Dịch:

Xin chào, tôi thương hiệu là Nam. Tôi dậy nhanh chóng vào buổi sáng. Tôi bè cánh dục, bữa sớm và sau đó đi học. Sau thời điểm tan học, tôi hay làm bài bác tập về đơn vị với bạn cùng lớp. Kế tiếp tôi hay đi cho trung tâm thể thao và nghịch bóng đá. Vào buổi tối, thỉnh phảng phất tôi coi ti vi. Tôi ham mê xem phim sau giờ ăn tối.

II.

1.It was (on) last Sunday.

2.Nam’s classmates went khổng lồ his birthday party.

3.He played the guitar.

4.She played the piano.

Dịch đoạn văn:

Tôi thương hiệu là Nam. Nhà nhật tuần trước đó là ngày sinh nhật của tôi. Tôi sẽ mời một vài bạn học của tôi mang lại tham dự hội sinh nhật. Chúng ta đã tặng kèm tôi hầu hết món tiến thưởng như truyện tranh, robot, cùng một con gấu bông. Cửa hàng chúng tôi đã nạp năng lượng bánh, kẹo, hoa quả và kem. Công ty chúng tôi đã uống nước xay hoa quả. Chúng tôi đã hát nhiều bài xích hát giờ Anh cùng tiếng Việt. Và chúng tôi cũng sẽ nhảy nữa. Phong đã đùa ghi ta và Linda chơi bọn piano. Buổi tiệc kết thúc vào tầm 7 giờ tối. Shop chúng tôi đã cực kỳ thích buổi tiệc đó hết sức nhiều.

III.

1. T2. F3. T4. F

IV.

1.Street (,Hoan Kiem district, Ha Noi)

2.once;

3.Hue imperial city;

4.danced

V.

1.Where will you go this weekend?

2.I will water the flower in the garden.

3.What did you vày on Teacher’s day?

4.The street is busy.

5.What is your hometown like?

Phòng giáo dục và Đào tạo …..

Đề 13 thi quality Giữa kì 1

Năm học …

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

I. Odd one out.

1.a. Cartoon b. Story book c. Comic d. Detective story

2.a. Sports festival b. Book fair c. Join d. Concert

3.a. Always b. Twice c. Usually d. Never

4.a. Once b. Two c. Nine d. Eleven

5.a. How often b. How c. Who d. Hello

II. Choose the correct answer.

6.________ meet at 7.00 phường m.

a. Let’s b. Let’s go c. Let

7.Nhat ________ 9 on his next birthday.

a. Is b. Will c. Will be

8.I live ________ my parents in the countryside.

a. On b. With c. To

9.Nga lives ________ 52 Nguyen Dinh Chieu Street.

a. At b. On c. In

10.Will you be free tomorrow evening? – ________

a. Yes, I will b. Yes, I do c. Yes, I am

11.Where will we meet? – ________ the cinema.

a. Opposite b. Next c. In front of

12.I think she ________ the các buổi party tomorrow.

a. Will enjoy b. Enjoy c. Enjoys.

13.I will see you ________ tomorrow.

a. On b. Ø c. In

14._______do you go to the amusement center? – Once a week.

a. How long b. How far c. How many D. How often

15._______ were you born? – In a small village in Vietnam.

a. When b. Where c. What d. Why

III. Choose the best word to complete the blank.

16.He _______________ lots of photos at the food festival. presents

17.Did Nga ____________ you lớn her birthday party? took

18.My father bought some books at the _____________. played

19.My friends gave me some ____________ on my birthday. book fair

20.Last Sunday, we __________ hide-and-seek at the park. Presents invite

IV. Put the words in the right order khổng lồ make meaningful sentences.

21.every/ school/ Jane/ morning/ eight/ to/ o’clock/ goes/ at .

_____________________________________________________________________

22.In the city/ in the country/ Hung/ or/ does/ live?

_____________________________________________________________________

23.part/ in/ festival/ did/ the/ sports/ you/ take/?

_____________________________________________________________________

24.Hoa/ birthday/ to/ her/ invite/ Minh/ party/ will/ next.

_____________________________________________________________________

25.Birthday/ went/ my/ my/ family/ to/ cousin’s/ party/ night/ last/.

Đáp án và Thang điểm

Odd one out:

1. A2. C3. B4. A5. D

Choose the correct answer

6. A7. C8. B9. A10. A11. C12. A13. B14. D15. B

Choose the best word khổng lồ complete the blank

16.took

17.invite

18.book fair

19.presents

20.played

Put the words in the right order to lớn make meaningful sentences

21.Jane goes khổng lồ school at eight o’clock every morning.

22.Does Hung live in the thành phố or in the country?

23.Did you take part in the sports festival?

24.Hoa will invite Minh to her birthday part next week.

25.My family went to lớn my cousin’s birthday party last night.

Phòng giáo dục và Đào tạo …..

Đề 14 thi unique Giữa kì 1

Năm học …

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: 45 phút

I. Arrange the following letters khổng lồ make words

*

II. Look at the pictures và answer questions

*

III. Choose the best answer

1.Lan & Hung …….. Students.

A. Am B. Is C. Are D. Aren’t

2.…….. He read a book?

A. Could B. Can C. What D. How

3.This is my sister. ………name is Lan.

A. He B. She C. His D. Her

4.How …….clouds are there?

A. Much B. Color C. Many D. Lion

5.There ….. Four desks.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6.Oh! I want chicken…….pizza.

A. But B. With C. & D. So

7………..your favorite color?

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

8.How……. The weather?

A. Am B. Is C. Are D. Isn’t

9.…….. You lượt thích English?

A. Vì chưng B. Does C. Did D. Has

10.Where …..the books?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

IV. Odd one out

1.orange juice brown red

2.sunny snowy weather rainy

3.father mother sister boy

4.June July Monday December

5.Car swim bus taxi

V. Rearrange these words to lớn make sentences

1)My/ mother/ pretty. / is …………………………………………………………..

2)wash / Can/ táo ?/ you …………………………………………………………..

3)What/ want ?/ you/ vày …………………………………………………………..

4)is/ your/ What/ màu sắc ?/ favorite …………………………………………………………..

5)thirsty./ I’m / want/ juice./ I …………………………………………………………..

VI. Choose a word from the box và write it next lớn numbers from 1-4

My classroom

Hello. My name is Mai. I’m from (0)Viet Nam.This is my (1)………………It is large & nice. There are (2)………………….and benches. There is one board on the wall. There is one (3)…………….of Viet Nam. There is a picture of (4) …………………We are very happy in my classroom.

*

Đáp án & Thang điểm

I. Arrange the following letters to lớn make words

2 – bicycle3 – dogs4 – doll5 – cats6 – milk7 – boy8 – frog

II. Look at the pictures & answer questions

1.It is rainy

2.No, it can’t.

III. Choose the best answer

1. C2. B3. D4. C5. A6. C7. A8. B9. A10. D

IV. Odd one out

1. Juice2. Weather3. Boy4. Monday5. Swim

V. Rearrange these words to make sentences

1.My mother is pretty.

2.Can you wash apple?

3.What vì you want?

4.What is your favorite color?

5.I’m thirsty. I want juice.

VI. Choose a word from the box và write it next to lớn numbers from 1-4

1. Classroom2. Desks3. Map4. Uncle Ho

Phòng giáo dục và Đào chế tạo …..

Đề 15 thi unique Giữa kì 1

Năm học …

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

I. Odd one out

1.A. Big B. Small C. Old D. Well

2.A. Flower B. Look C. Tree D. Garden

3.A. Town B. Thành phố C. Country D. House

4.A. Travel B. Xe đạp C. Bus D. Car

5.A. Get B. Leave C. School D. Start

II. Choose the correct answer

1.……… did you go on holiday?

A. What B. Where C. Which D. How many

2.She went khổng lồ Hoi An Ancient ………

A. City B. Village C. Town D. Island

3.Where ……… you last summer?

A. Are B. Was C. Were D. Is

4.Where _______ you visit when you were in Ha Long?

A. Bởi vì B. Did C. Will D. Is

5.Did you_______any photographs there?

A. Take B. Takes C. Took D. Taking

6.What did you eat last night? I _______ fish, rice & soup.

A. Eat B. Eats C. Ate D. Eating

7.Her birthday is ………. Friday, August 20th.

A. At B. On C. In

8.………. You have a test tomorrow morning?

A. Will B. Vị C. Are

9.Will he be không lấy phí tomorrow? – ………..

A. No, he won’t

B. No, he doesn’t

C. No. He isn’t.

10.We will ………. Our old friends next Sunday.

A. To meet B. Meet C. Meeting

III. Give the correct khung of the verbs in brackets

1.Hoa ________________ a student in this school last year. (be)

2.Last summer, they ______________ khổng lồ Nha Trang. (go)

3.Nga, Lan & Mai ____________ lunch together at the school yesterday. (have)

4.Dung didn’t ____________ any noodles. (have)

5.Before I moved here, I _____________ in the country. (live)

IV. Read the passage and complete the statements below

Her name is Lan. She lives in a house in the city. Near her house, there is a supermarket, a bank, a post office and a clinic. She is a student. She studies at Le Quy Don School. Her house is far from her school so she often goes khổng lồ school by bike. She goes khổng lồ school in the afternoon. There is a park in front of the school. There are a lot of trees và flowers in the park. Behind the school, there is a river.

1.Lan lives in a house ___________________

2.Near her house, there is ___________________________

3.She studies at __________________________

4.She often goes to school by ____________________

5.Behind the school, there is ______________________________

Đáp án và Thang điểm

I.

1. D2. B3. D4. A5. C

II.

1. B2. C3. C4. B5. A6. C7. B8. A9. A10. B

III.

1. Was2. Went3. Had4. Have5. Lived

IV.

1.In the city

2.A supermarket, a bank, a post office and a clinic

3.Le Quy Don School

4.Bike

5.A river

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo …..

Đề 16 thi quality Giữa kì 1

Năm học…

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: 45 phút

Task 1: Match the sentences

1. What’s your address?a. I always vị morning exercise
2. What’s the village like?b. Twice a week
3. What do you vày in the morning?c. It’s small and quiet
4. How often vày you have English?d. It’s 81 Tran Hung Dao Street

Task 2: Put the words in order.

1.will / the countryside / I / in / be.

………………………………………………………..

2.went lớn / Phu Quoc / island / I.

………………………………………………………..

3.do / tomorrow / what / will / you ?

………………………………………………………..

4.did / on / go / where / holiday / you ?

………………………………………………………..

Task 3: Read và complete.had Sunday did do

Mai:When was Linda’s birthday party?

Phong: It was last (1)…………………..

Mai:Did you go khổng lồ the party?

Phong: Yes, I (2)…………………….

Mai:What did you (3)…………..at the party?

Phong: First, we gave her presents. Then we played a lot of games. In the end, we (4)…………… nice food và drink.

Task 4: Choose the correct answer.

1.Where will you be this weekend? – I …………on the beach.

a. Am b. Was c. Will be d. Stay

2.What did you vị last night? – I ………….my homework.

a. Did b. Vì c. Does d. Will do

3.Last year, I went trang chủ …………..taxi.

a. By b. In c. At d. On

4.………..will you vì at Ha Long Bay? – I will take a boat trip around the islands.

a. Where b. How c. How often d. What

Đáp án & Thang điểm

Task 1: Match the sentences

1 – d2 – c3 – a4 – b

Task 2: Put the words in order.

1.I will be in the countryside.

2.I went to Phu Quoc island.

3.What will you vị tomorrow?

4.Where did you go on holiday?

Task 3: Read & complete.

1. Sunday2. Did3. Do4. Had

Task 4: Choose the correct answer.

1 – c2 – a3 – b4 – d

Phòng giáo dục và Đào sinh sản …..

Đề 17 thi chất lượng Giữa kì 1

Năm học …

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm bài: 45 phút

I. Chọn lời giải đúng.

1. Lam …… Hong are students.

A. & B. Or C. But D. With

2. …….. He swim? – Yes, he can.

A. Could B. Can C. What D. How

3. This is my brother. ……… name is Long.

A. He B. She C. His D. Her

4. How ……. Classes are there?

A. Much B. Màu sắc C. Many D. Lion

5. There ….. A desk.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6. Linda wants chicken……. Noodles.

A. But B. With C. Và D. So

7 ………..your favorite fruit? – Orange.

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

8. ……. Is the weather? – It’s rainy.

A. How B. What C. When D. Where

9. …….. Lien like English?

A. Vị B. Does C. Did D. Has

10. Where …..the library?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

II. Lựa chọn từ không giống loại.

1. A. Orange B. Blue C. Brown D. Red

2. A. Sun B. Snowy C. Sunny D. Rainy

3. A. Father B. Pupil C. Sister D. Grandma

4. A. October B. Sunday C. January D. December

5. A. Oto B. Football C. Bus D. Bicycle

III. Thu xếp những từ dưới đây thành câu hoàn chỉnh.

1) My/ teacher/ beautiful. / is …………………………………………………………..

2) wash / Do/ face ?/ your / the/ …………………………………………………………..

3) What/ want ?/ she/ does …………………………………………………………..

4) is/ your/ What/ fruit?/ favorite …………………………………………………………..

5) hungry./ I’m / want/ noodle./ I / some …………………………………………………………..

IV. Điền từ phù hợp hợp xong đoạn văn.

map; desks; classroom; globe

My classroom

Hello. My name is Lien. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large và nice. There are 30 (2)………………….and chairs. There is a green board on the wall. There is a (3)……………. Of Viet Nam. There is also a(4) ………….We are very happy in my classroom.

ĐÁP ÁN

I. Chọn lời giải đúng.

1 – A; 2 – B; 3 – C; 4 – C; 5 – B;

6 – C; 7 – A; 8 – A; 9 – B; 10 – B;

II. Lựa chọn từ không giống loại.

1 – A; 2 – A; 3 – B; 4 – B; 5 – B;

III. Thu xếp những từ dưới đây thành câu trả chỉnh.

1 – My teacher is beautiful.

2 – bởi vì you wash your face?

3 – What does she want?

4 – What is your favorite fruit?

5 – I’m hungry. I want some noodles.

IV. Điền từ mê say hợp chấm dứt đoạn văn.

1 – classroom; 2 – desks; 3 – map; 4 – globe

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra …..

Đề 18 thi quality Giữa kì 1

Năm học tập …

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: 45 phút

Complete the sentence with the correct word.

far; crowded; village; island; come; modern; flat; floor;

1. Our thành phố is very big and__________.

2. The__________is beautiful & quiet.

3. Bởi you lượt thích living in an__________?

4. How__________is it from here to your countryside?

5. My house is on the tenth__________of dai Lien Tower.

6. The đô thị is so__________and polluted.

7. How often vày you__________back lớn your hometown?

8. Linda lives in__________19, on the eighth floor of diamond Tower.

Reorder the word lớn make correct sentence.

1. Do/ does/ the/ in/ she/ morning?/ What

……………………………………………………………………………………

2. Does/ do/ he/ What/ morning?/ in/ the

……………………………………………………………………………………

3. I/ in/ usually/ the/ play/ afternoon./ volleyball

……………………………………………………………………………………

4. Always/ morning/ do/ I/ exercise/ the/ in/ morning.

……………………………………………………………………………………

5. Her/ dinner/ mother/ always/ at night./ cooks/ Jennie

……………………………………………………………………………………

Circle the correct answer.

1. Last night I go/ went khổng lồ Hoa’s birthday party.

2. We played many games & did/ worked some sports, too.

3. Hoa invited all of her classmates to/ for her birthday party.

4. We played/ sang trọng “Happy birthday” and danced, too.

5. We had lots of funny/ fun at the party last night.

Read và do the task followed.

My name is David. I live in Berlin, Germany. Last week, my family and I spent the summer holiday on my grandparents’ farm in the countryside. It was so far from Berlin. First, we took a taxi to the airport. Then we went by plane. Everything on the farm was great. The weather was good. It was cool và sunny. We went to the farm and watered the plants. I helped my grandmother to lớn get milk from cows, too. I found this job interesting. I did it every day until the kết thúc of the holiday. My parents liked walking on the farm & feeding sheep. We went back home yesterday.

Read và decide if each statement is true or false.

1. David is from America.

2. He spent his summer holiday on his parents’ farm.

3. He went to lớn the farm with his friends.

4. They took a taxi to lớn the airport.

5. The weather was cool và sunny when they were.

ĐÁP ÁN

Complete the sentence with the correct word.

1 – modern; 2 – village; 3 – island; 4 – far;

5 – floor; 6 – crowded; 7 – come; 8 – flat;

Reorder the word to lớn make correct sentence.

1 – What does she vày in the morning?

2 – What does he bởi in the morning?

3 – I usually play the volleyball in the afternoon.

4 – I always vì morning exercise in the morning.

5 – Jennie always cooks her dinner at night.

Circle the correct answer.

1 – went; 2 – did; 3 – to; 4 – sang; 5 – fun;

Read & do the task followed.

1 – False; 2 – False; 3 – False; 4 – True; 5 – True

Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo ra …..

Đề 19 thi unique Giữa kì 1

Năm học …

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: 45 phút

I. Circle the odd one out.

1. A. Coach B. Ship C. Train D. Beach

2. A. Have B. Surfing C. Watch D. Play

3. A. Played B. Went C. Was D. Had

4. A. Cave B. Island C. Apartment D. Mountain

5. A. Fruit B. Play C. Candle D. Birthday cake

II. Complete the sentence with suitable word.

with; went; does; songs; how;

1. Phái nam often…